Velkommen til VG OSLO GRAND PRIX-helgen!

Skrevet av Daniel Kulblik,  09.05.2009
Artikkelbilde
Arnlioth Heltberg ønsker velkommen til OGP-helgen.

Velkommen til en flott travdag på Bjerkebanen. Årets norske travfest er godt i gang, med V65-omgang onsdag, lunsjtrav torsdag og fredag, før V75 står på programmet i dag. I morgen kommer selve rosinen i pølsa, VG Oslo Grand Prix.

Tretten topp internasjonale travløp står på agendaen søndag. Det er noe for enhver smak i løpet av disse fem hektiske dagene.

38 millioner til en alenevinner i V75-spillet!
Det fristes fortsatt med store pengepremier i V75-spillet. Du kan hente ut over 38 millioner kroner om du er dyktig og har en liten porsjon flaks. V75-løpene holder meget høy klasse, og det er mange sportslige godbiter i vente. Vi har fint besøk fra både inn- og utland. Ikke minst gleder vi oss til Exclusive Designs løp og Rema 1000-løpet.  Dekk Partners stayerløpet for over velvoksne 3140 meter er alltid en slager.

Spenter og Vinvaras æresløp!
Vi kjører i tradisjonens tro to kaldblodsløp for 3- og 4-åringer i dag. Mange gode og lovende unghester ærer de to kjente profilhestene, Spenter og Vinvara, som hadde sin storhetstid på 50- og 60-tallet.

Besøk messeområdet
Under OGP-helgen er det som vanlig mange utstillere på plass ved inngang syd. Her vrimler det av interessante boder for de med og uten hesteinteresse. Hele 15 forskjellige utstillere er på plass. Benytt muligheten og få et godt tilbud!

Lørdagen innledes av Blaker travselskaps ponniløp kl 12.45. For barna er det også ponniridning fra kl 14.00 ved lekeplassen ved hovedinngangen.

Bjerke travbane takker dagens samarbeidspartnere: Exclusive Design, Dekk Partner, Jokersystemet, Oslo kommune, Waba, Champion, Rema 1000 og Mediatec Broadcast.

Vi håper dere får en strålende dag på Bjerkebanen, og returnerer hit i morgen! Da garanterer vi travsport i verdensklasse. Møt opp og støtt vårt norske håp Tinita Love. Hoppa skal ut mot skarpskodd europeisk motstand i VG Oslo Grand Prix. Kom til Bjerke travbane og opplev en travdag du sent vil glemme. Ta med deg hele familien, for her er det aktiviteter for alle!