Nye muligheter onsdag

Skrevet av Daniel Kulblik,  11.05.2009
Artikkelbilde
Vinn De Luxe har tjent nærmere 300 000 kroner siden i fjor høst. (Foto: hesteguiden.com)

Årets store høydepunkt i norsk travsport er over. Russel November vant VG Oslo Grand Prix. Selv om verdens artistene har forlatt Bjerke, er det travløp på landets hovedarena. Onsdag er det som vanlig V65.

Kvaliteten er nok ikke like bra på onsdag, men flott travsport får vi garantert. Vi innleder dagen med mange flotte 3-åringer i 1. løp, før tolv talentfulle 3-åringer kjemper om 40 000 kroner i DNTs Unghestserie/V65-1.

Litt mer rutine har hestene i V65-2, men med femten hester fordelt over to distanser er det aldri enkelt å plukke en vinner. Favoritt blir trolig Trond Anderssen-trente Hudson Broline. "Buller'n" er nok lysten på en Bjerke-seier etter at Megaman Neo måtte strykes fra søndagens hovedløp. Våre beste kaldblodshopper kjemper om seieren i V65-3. Jan Martin Bjerring var skuffet etter at Vinnelykka ble vraket til Alm Svartens æresløp. Nå håper han på seier og revansje. Den tøffeste konkurrenten kommer kanskje fra Sverige og heter Lundås Emelie.

Middelmådige kaldblodshester gjør opp i V65-4 og V65-5, før V65-omgangen avsluttes med hoppeløp under 400 000 kroner. Tolv varmblodshester stiller til start. Evy Brinch sender ut Vinn De Luxe. Hoppa har tjent 220 000 kroner så langt i år. Kan hun følge opp onsdag?

Programmet finner du her.