Maid for Tag jakter billett

Skrevet av Daniel Kulblik,  01.05.2009
Artikkelbilde
Maid For Tag tester OGP-formen i Ørebro. (Foto: hesteguiden.com)

Maid For Tag var med i fjorårets utgave av VG Oslo Grand Prix. Hun nådde ikke opp, men leverte en godkjent figur. I morgen, lørdag, tester hun årets OGP-form. Imponerer hoppa, vifter billetten i det fjerne.

Tinita Love og Megaman Neo er allerede klare for Norges største og tøffeste travløp. De to liker OGP-distansen og samtidig vist storform. Det siste norske håpet kan bli Maid For Tag. Lørdag tester hun formen mot den svenske hoppeliten i Ørebro. Med seier og imponerende oppvisning, kan det være duket for OGP-billett for andre året på rad.
- Ja, alle drømmer jo om å være med i OGP. Nå har Maid For Tag vist at sprint er hennes melodi, men får vi invitasjonen er det naturlig at vi vurderer det. Vi vil som sagt være med, men da må hoppa være 110 prosent på lørdag. Er hun ikke det, kan det være andre passende oppgaver neste søndag, smiler Olav Mikkelborg.

Maid for Tag hadde et enormt fjorår og vant det seks av 21 løp - hele fjorten ganger på trippelen. Inn på kontoen rullet godt over en million norske kroner. Også i år imponerte hun i sine to første starter, men skuffet litt under Unionstravet på Momarken. En ny nedtur kom i Ludvig Nilsens minneløp.
- Hun var ikke seg selv i Drammen. Dermed tok vi henne ut av løpene en periode, og hun er behandlet. Etter noen rolige uker, har det blitt to uker med full trening nå. Jeg er fornøyd med det hun har vist, og ting virker til å være bra igjen. Jeg var veldig fornøyd med henne i det siste hurtigarbeidet, forteller Mikkelborg, som håper han kjemper om seieren i Ørebro.

- Maid For Tag har vist at hun hamler opp med hoppene om hun er i form. Det er naturlig at jeg er litt usikker på formen etter pause, men slik hun virker i trening, er det lovende. Vi fikk spor litt langt ut, men hun jeg tror vi kan få teten selv herfra, avslutter Mikkelborg.

Det blir spennede å følge Maid For Tag i Ørebro.