Velkommen til Vålerenga-dagen

Skrevet av Daniel Kulblik,  17.02.2009
Artikkelbilde
Onsdag kommer Vålerenga på besøk. (Foto: VIF)

Vi ønsker spillere, ledere, administrasjon, sponsorer og supportere velkommen til Bjerke travbane.  Vi kan garantere at dette blir en kveld i Vålerengas farger. Onsdagens høydepunkt blir uten tvil VIF-duellen mellom fire av klubbens største profiler.

Bengt Sæternes, Kristofer Hæstad, Martin Andresen og Tor Ole Skullerud skal alle ut i løpsbanen etter kveldens V65-finale. Disse fire blir understøttet av de rutinerte kuskene Geir Vegard Gundersen, Kai Johansen, Espen A. Schem og Liv Jorunn Lund. I våre dobbeltsulkyer blir det garantert en herlig duell over 1100 meter med bilstart. For publikum er det mulig å tippe vinneren, og her venter det fine premier. Kupongene leveres i Bjerkeboden eller i kassen nederst i restauranten før kl. 19.30. Dette vil uten tvil toppe en herlig kveld på Bjerke.

Vålerenga-løpet og Hafslund-løpet
Vålerenga stiller opp med kuskepremier til samtlige V65-vinnere i kveld. De seks vinnerne kan glede seg over ”Enga-effekter”. Dagens Dobbel-løpene sponses av Vålerenga og Hafslund. Her venter det også gavepremier til både eier, trener, kusk og oppasser.

Jackpot i V65-spillet
Ingen løste V65-rebusen forrige onsdag. Dermed overføres 2 018 560 kroner til kveldens sekserpott. Skulle en heldig spiller sitte igjen med den eneste kupongen med seks riktige markeringer vil den utbetale rundt fem millioner kroner. Med økt fokus på spillet, og flere vriene løp på papiret, kan det fort blir en fin utbetaling denne februarkvelden.

Verdikuponger
Samtlige hesteeiere får tilsendt en verdikupong på 100 kroner som kan benyttes til mat og drikke på samtlige serveringssteder på hele området. For publikummere som også møter opp i supporterutstyr venter en kupong til en verdi av 100 kroner. Vi gleder oss til en kveld med fjorårets Norgesmester på Bjerkebanen.