Vålerenga-dagen på Bjerkebanen

Skrevet av Daniel Kulblik,  03.02.2009
Artikkelbilde
Foto: Vålerenga fotball

Møt opp på Bjerke onsdag 18. februar. Se cupmesterne fra Vålerenga i aksjon bak ekte hestekrefter. Sett på deg supporterutstyr, få verdikupong og opplev en kveld i rødt, hvitt og blått.

Se cupmesterne bak "hesteræva". Bengt Sæternes, Martin Andresen, Kristofer Hæstad og Tor Ole Skullerud møtes til dyst i løpsbanen - 1100 meter med bilstart står på programmet. Vi gleder oss til show-løpet som vil avslutte en travdag i Vålerengas farger.

VIF ser med spenning fram mot dagen og store deler av spillere og støtteapparat er ventet til landets hovedbane. Etter to ukers treningsopphold i Tyrkia er gutta tilbake i vinter-Norge og skal virkelig bryne seg på spill, sport og spenning. Uken etter venter ett treningsopphold på La Manga fram mot seriestart.

Gavepremier
Hele løpsdagen prydes av Vålerenga med flagg, bannere, gavepremier til alle V65-vinnerne. I tillegg arrangeres det en internkonkurranse på Vålerenga-duellen. Hvem er best til å kjøre hest? Tipp og få muligheten til å vinne gavepremier fra Bjerke og Enga.

Sett på deg supporterutstyr og få verdikupong til 100 kroner.