Uløselig V5-rebus

Skrevet av Daniel Kulblik,  19.02.2009
Artikkelbilde
Geir Vegard Gundersen vant to løp under lunsjtravet. (Foto. hesteguiden.com)

Hjemmekuskene dominerte og gjorde V5-rebusen uløselig torsdag formiddag. Frode Fladen innledet, mens tidligere banechampion, Geir Vegard Gundersen, viste at formen er på vei med to lunsjtriumfer.

Frode Fladen innledet bak Karl Adolfssons Trinity Degato. Som et sjuendevalg i spillet og en heller rusten programrad, var ikke forhåpningene så altfor store på forhånd. Men Fladen viste fine kuskeferdigheter ved å styre svenskehoppa inn til seier fra tolvtespor bak bilen. Dette er ikke første gang Fladen sender en svenske fornøyd hjem.

Åttendevalg fra Solberg
Ett åttendevalg var Lisle Cisi i V5-2. Sammen med Tom Erik Solberg tok hoppa sin første seier siden 2006. Det etter en perfekt reise bak Komnes Ess, som dro hardt unna den første runden. Eirik Høitomt trodde nok på seier, men midt på oppløpet viste Elding-sønnen svakhetstegn. Det var nok til at 27-oddseren Lisle Cisi stakk mulen først over mål.

Dobbel til GV
Geir Vegard Gundersen vant med Opal Tamsen i går. I dag bekreftet han fin form ved å vinne med sjettevalget Passion Brodda og andrevalget Hugo S.R. Sistnevnte imponerte ved å blåse til tet, og siden ha full kontroll. Denne svenskeimporten kommer til å få en fin vår i sitt nye hjemland. I V5-finalen var det duket for nok en overraskelse. Nå med Kristian Malmin og Excellent Victory. Tross tolvtespor bak bilen rundet Forkerud-traveren samtlige til knepen seier. Det som en overraskelse for spillerne, og et tiendevalg i spillet. 

Ingen klarte V5-rebusen, men 80 spillere kunne glede seg over fire rette og 12 171 kroner.