Strålende debutant

Skrevet av Daniel Kulblik,  06.02.2009
Artikkelbilde
Island Vacation imponerte i lunsjen. (Foto: www.hesteguiden.com)

Island Vacation kom til Norge med en heller rusten programrad, men i sin debut for Geir Kihle ble det seier direkte. Det etter en imponerende oppvisning. Hoppa kan få en fin vår i sitt nye hjemland.

Kun en femte- og en sjettepremie var det Island Vacation kunne skryte av på sine fem siste starter i Sverige. Det var likevel ingen hindring for at Dream Vacation-datteren innfridde direkte i lunsjtravet. Tross en 1.12-åpning, holdt hoppa unna til en knallsterk seier på 1.17,3a/1609 meter. Trener Geir Kihle kunne glede seg over seieren, og USA-importen har trolig en fin vår i vente.

Dobbel Austevoll
Gunnar Austevoll topper landsstatistikken etter en flott innledning på 2009. Under torsdagens lunsjtrav var han frampå i de to innledende avdelingene. Både Bachelorette og Vanilj Hornline klatret helt til topps som et andre- og tredjevalg i spillet. I V5-3 seiret Lund Røder etter å ha ledet fra start til mål for trener og kusk Jan Per Brenden. Perfekt åpning fikk Max S.R. fra lederryggen i V5-4, og Kolnes-traveren rettet opp inntrykket sist ved å spurte inn til seier.

Resultatlista fra lunsjtravet finner du her.