Spill andelslag hver dag

Skrevet av Daniel Kulblik,  27.01.2009
Artikkelbilde
Bjerkeboden ble pusset opp i høst.

Bjerke travbane og Jokersystemet satser stadig hardere på andelsspill via internett. Tidligere konsentrerte vi oss om V65 og V75. Nå tilbyr vi andelsspill hver eneste dag.

- Dette gjør vi som ett prøveprosjekt. Lykkes vi og interessen er bra, vil i fortsette. Nå tilbyr vi V5-spill mandag, tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. I tillegg fortsetter vi som vanlig med V65 og V75. Vi tenker hele tiden videre, og responsen er bra, smiler salgskonsulent Henning Brennhovd ved Bjerke travbane.

- Justert ned prisen
- Vi har også rundet ned prisen per andel. Nå koster de enten 100 eller 200 kroner. Det er enklere beløp, og dermed lettere at flere slenger seg med. Vi har tro på at dette konseptet, og håper det ruller inn noen fine gevinster, smiler Brennhovd.

Over 74 millioner kroner
Andelssamarbeidet mellom Bjerke travbane og Jokersystemet har resultert i nærmere 74 millioner kroner til våre mange trofaste kunder. Våre tipseksperter legger ned mye energi for å finne den riktige vinneren. Gå inn på www.bjerke.no/andelslag og kjøp en andel eller les mer om samarbeidet.

Bjerkeboden er åpen hver dag. Nå har vi også fått på plass Pc'er som kan benyttes til andelsspill og Jokersystem.