Salget av VIP-pakker går unna

Skrevet av Rally Norway/Daniel Kulblik,  03.02.2009
Artikkelbilde

Under Rally Norway i 2007 valgte mange å ta med kunder for store idrettsopplevelser og fartsfylt moro. I år vil opplevelsen bli enda større i Rally Norway, fordi arrangementet har nytt og attraktivt innhold.

- Salget av VIP-pakker går unna, melder Rally Norways offisielle hospitality-leverandør, SponsorLink.

Åpningsshow på Bjerke
Nytt i 2009 er et gedigent åpningsshow og første etappe av rallyet på Bjerkebanen torsdag 12. februar. SponsorLink tilbyr hospitality-pakker på to nivåer med flott utsikt over banen. Totalt kan 1.000 VIP-gjester få plass her.

Åpningsshowet blir spektakulært og vil gi publikum en fantastisk opplevelse. For første gang siden han pådro seg brudd i begge bena vil det være mulig å se FMX-stjernen Andre Villa i aksjon på norsk jord. Sammen med FMX-kollega Øystein Kjørstad og scootercross-fantastene Aleksander Nordgaard og Jostein Stenberg, vil de sørge for et show man sjelden ser i Norge. Du vil få se hopp som kan ta pusten fra noen og enhver – baklengs salto, enkeltvis og parallelt. Slike show som garanterer backflip, det vil si baklengs salto, er ikke hverdagskost. De hopper ca 18-20 meter langt og 10 meter høyt.

SS1
Den første fartsetappen, en såkalt Super Special Stage, kjøres på en trase på indre bane på Bjerkebanen i en utforming som er brukt under andre rallyløp på den kjente travbanen. På nært hold blir det mulig å se verdenseliten mestre både krappe svinger, høy hastighet og hopp. De to rundene Bjerkeetappen kjøres, utgjør snaut to kilometer.

God mat og gode opplevelser
Resten av Rally Norway går som i 2007 i Hedmark og Oppland. Her er det også rikholdige hospitality-pakker som tilbys. De mest publikumsvennlige etappene har også fått flotte VIP-plasser, det vil si på Kirkenær, Hamar, Lillehammer og Budor.

To pakker tilbys her med forskjellige priser. Begge pakkene legger vekt på god mat og gode opplevelser kloss til rallyløypa.

Nytt i forhold til 2007 er at i år kjøres alle etappene to ganger. Dette gjør at gjestene får enda mer ut av dagen. I stedet for en fartsfylt opplevelse får man to!

Mer om hospitality under Rally Norway
Sponsorlink setter også sammen program med overnatting, transport, kurs og konferanse, aktiviteter som vil gi en helhetlig opplevelse av VM-helgen.

For mer info og bestilling se www.sponsor-link.no