Kle deg godt og ta bussen

Skrevet av Daniel Kulblik,  12.02.2009
Artikkelbilde

I kveld er Rally Norway i gang med første etappe og et gedigent åpningsshow på Bjerke travbane. Dørene åpner kl. 17.30 Vi oppfordrer folk til å være tidlig ute, reise kollektivt og kle seg godt.

Det kommer mange tilskuere til dagens åpningsshow. Vi oppfordrer alle som kan om å reise kollektivt. Kommer du langveisfra, er det lurt å følge informasjonen på lystavlene over hovedveiene inn til byen, nemlig om å parkere i sentrum og ta buss derfra. Det er satt opp ekstrabusser på linje 31 og 25 fra sentrum til Bjerke. I tillegg er det en mulighet å ta t-banen til Økern og gå derfra. Det er skiltet hvor man skal gå fra t-banestasjonen på Økern.

Det er viktig å være ute i god tid slik at alle kommer seg til og inn på Bjerkebanen i god tid før showet starter. Kulda har festet sitt kalde grep over Oslo, så varme klær er et must.

Som sagt åpner dørene kl. 17.30. Åpningsshowet starter kl. 19 med motocross og snøscooter-akrobatikk. Senere i showet skal statsminister Jens Stoltenberg være kartleser for den femdoble verdensmester Sebastien Loeb. Det vil også komme noen overraskelser før selve åpningen av Rally Norway som er kl. 20 med første etappe.