Jackpotkveld på Bjerke

Skrevet av Daniel Kulblik,  11.02.2009
Artikkelbilde

Ingen løste ukens V65-rebus på Bjerke. Dermed overføres potten til Vålerenga-dagen neste onsdag. Med ekstra penger i sekserpotten, ligger alt til rette for en flott travkveld på Bjerkebanen.

Jo Svenstad og Re De Va Bene innledet V65-omgangen på hjemmebane. Med kun 14 000 på kontoen fra før og en start bak seg i karrieren var Credit Winner-sønnen god nok til å lede fra start til mål som et sjettevalg i spillet. En ny overraskelse fikk vi i V65-2. Nå ved Hvindkula og Olav Mikkelborg. Også her var oppskriften enkel - tet fra start til mål.

Ara Faks var den store favoritten i V65-3. Sagholen-traveren fikk enkelt teten og det så ut til å gå veien, men en formsterk Høstbo Fredrik knuste Ara Faks for andre gang på rad. Hovedutforderer Sinsen Lykke galopperte bort sine muligheter sammen med Frode Fladen. Tore Bjørn Diskerud viste vei i stallmannsløpet med Alsaker Joker som et andrevalg. Omgangen eneste favoritt som innfridde var Wictoria Laylock og Vidar Hop. I V65-finalen var det duket for en ny overaskelse. Nå ved Tom Horpestad og Mach Tree. Ingen av de seksten kupongene som var igjen før finalen hadde markert for Horpestad-traveren. Dermed blir det jackpot onsdag 18. februar.

Med hele Vålerenga på plass blir det garantert en fin travkveld. Bengt Sæternes, Kristofer Hæstad, Martin Andresen og Tor Ole Skullerud skal også prøve seg i løpsbanen.