Jackpot i V65-spillet

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.02.2009
Artikkelbilde
Lill Adolf blir Jackpot-omgangens folkebanker. (Foto: www.hesteguiden.com)

Over to millioner kroner ekstra ligger i sekserpotten foran onsdagens V65-omgang. Det betyr at en heldig vinnerbong kan stikke av gårde med nesten fem millioner kroner. Folkebankeren heter Lill Adolf.

Lill Adolf holder sin flotte vinterform og jakter årets fjerde i V65-finalen. Den flotte Western Winner-sønnen liker seg på denne tiden av året, og ut fra det han viste på Momarken forrige tirsdag er det naturlig at han blir stor favoritt.
- Vi møtte stort sett de samme hestene. Han vant greit da, og virker fortsatt fin i trening. Dessverre fikk vi bakspor igjen på Bjerke, men det spiller ikke så veldig stor rolle med kun ti hester bak bilen, sier trener Per Oleg Midtfjeld, som ser fram til onsdagens V65-finale.
- Alt virker bra med hesten, og normalt tror jeg vil slår disse igjen.

Dermed er onsdagens V65-banker nevnt. Mysen-gutten kusker også 3 Dag Vilja i V65-4. Her tror han i første rekke det er en premie, og muligens trippelplass som gjelder.
- Hoppa er flink og leverer gode løp, men mangler det lille ekstra. Jeg håper vi kan snuse på trippelen, avslutter Midtfjeld.

Lørdag sikret en Lyntoto-spiller seg over to millioner kroner i V75-spillet. Eierne av den andre vinnerkupongen benyttet Lynbanker. Onsdag er det nye muligheter. Over fem millioner kroner ligger og venter på en eventuell alenebong i V65-spillet.

Bjerke travbane og Jokersystemet setter opp andelslag hver dag. Gå inn på http://www.bjerke.no/andelslag/index.html for mer informasjon. Kanskje blir du en vinner?