Har André valgt rett?

Skrevet av Daniel Kulblik,  17.02.2009
Artikkelbilde
André H. Stensen kjenner flere av hestene i V65-innledningen. (Foto: www.hesteguiden.com)

André H. Stensen kjenner nesten "halve" feltet i onsdagens V65-innledning. Etter innmelding kunne Biri-treneren velge mellom fem hester. Valget falt på Max Reodor. Stensen håper han har valgt riktig.

- 11 Max Reodor er en kapabel traver. Og kanskje den beste av de fem om han holder seg til trav. Jeg hadde delvis lovet at jeg skulle kjøre. Nå har hesten galoppert to ganger på rad i det vi har dratt ørehetta. Vi "klipper" av snora, og håper han holder seg til trav. Gjør han det, tror jeg han er mer enn god nok til å kjempe om seieren. Det er snakk om en sterk type, melder Stensen.

Av de fire andre han hadde muligheten til å kjøre er det spesielt 8 Valsethfriggen og 7 Drivia han løfter fram.
- Valsethfriggen utvikler seg for hver gang. Han leverte et bra løp sist på en sterk tid.Viser han fram 1.33-tallet eller muligens litt bedre igjen, skal han absolutt regnes i et åpent løp. Det samme gjelder Drivia. Hoppa har stor kapasitet, men det er mye galopper. Hun har også variert veldig i prestasjonene. Noen ganger byr hun ikke til, men er hoppa i godlune, skal hun passes.

Molita ble strøket ved starterklæring, men også Finn Holmens Arena var også ett valgalternativ for Stensen.
- 6 Arena er en grei hest, som kan snuse på en ny trippelplass, avslutter Stensen, som også kusker Teigen-trente Lome Knekten, men her overlater han vurderingen til Kjell Teigen.