Halv million til fire dyktige

Skrevet av Daniel Kulblik,  05.02.2009
Artikkelbilde
Her er Bo Westergård med Hendrix. Nå het vinneren Gehør. (Foto: www.hesteguiden.com)

Onsdagens V65-omgang ble ikke av det enkle slaget. Selv om både Fin Fyr og Gehør innfridde sitt favorittstempel utbetalte V65-rekken over en halv million kroner. Overraskelsene var News Wind og Yazzy Dancer.

Vieri varmet som "en rund million". Det var rapportene fra tipsekspert Kurt Hella påforhånd, og det viste seg å være kloke råd. Teigen-traveren lenset unna i tet i overlegen stil som et andrevalg i V65-spillet.

To overraskelser
Omgangens to overraskelser kom fra to rutinerte kusker. Vidar Hop styrte sjuendevalget News Wind inn til seier. På seksten starter i fjor passerte ikke Super News-sønnen målstreken først en eneste gang, men nå var det duket for årets første. Noe som var overraskende for spillerne. News Wind vant til 23-ganger pengene. En ny overaskelse fikk vi i V65-3. Nå ved Asbjørn Mehla og Yazzy Dancer. Trener Per Oleg Midtfjeld nyter solen i varmere strøk, og gleden var nok stor der i det Action Hall-sønnen passerte målstreken først. Her handlet det om ett tiendevalg i spillet og nesten 20 i vinnerodds.

To favoritter
Etter to overaskelser følger to favoritter. Det er ingen regel, men rettere sagt tilfellet onsdag kveld. Fin Fyr og Cato Antonsen sto muligens for omgangens sterkeste prestasjon da han vant tross tredjespor og dødens hele veien. Likevel viste Trø Fyr-sønnen seg som den aller sterkeste i V65-4. Styrke var også avgjørende for Gehør i V65-5. Dansken rundet via sporene fra sitt ellevtespor, og Bo Westergård kunne glede seg over nok en triumf på norsk jord. Omgangen ble avsluttet av Ødeliesvarten og Kristian Malmin. 9-åringen leverte kanskje sitt livs løp da han holdt unna for Briskeby Kvikk og Vinning Tor. Det tross en luftig åpning. Som et sjettevalg i V65-finalen sørget han for en utbetaling på over en halv million. Fire heldige og dyktige spillere kunne glede seg over den fine gevinsten.