H.C overrasket i søla

Skrevet av Daniel Kulblik,  26.02.2009
Artikkelbilde
Hans Chr. Holm overrasket med Torpeborken. (Foto: www.hesteguiden.com)

Hans Chr. Holm sto for overraskelsen under torsdagens lunsjtrav. Hjemmehåpet satset offensivt med Torpeborken, og var hovedgrunnen til en V5-utbetaling på pene 9 784 kroner.

Hans Chr Holm hadde valget mellom Torpeborken og Lykkeaka, valget falt på førstnevnte. Det med god grunn. Torpeborken fra Torpo koste seg i søla på Bjerke. Den tunge banen var en fordel for 8-åringen etter Spang Best. Hans Chr. overtok teten runden fra mål og dro siden hardt unna i søla. Tross det offensive opplegget holdt han sikkert unna.

Uheldige sist - vant nå
Just Star var uheldig sist og ble dratt bakover av sliten konkurrent. Lars Anvar Kolle var nøktern optimist på forhånd og det med god grunn. Just Star overtok teten midt i den nest siste svingen i det Valentino Jago galopperte. Selv om Leo Vic også leverte en knallsterk innsats ettter tredjespor og dødens, holdt Juliano Star-datteren unna til en råsterk seier.

God var også Prima As for Kai Johansen i V5-2. Nok en gang vant Kai med en hest fra Trond Anderssen. Kusken var i utgangspunktet ute etter teten, men valgte å slippe til Lars Anvar Kolle midtveis, før han styrte på igjen rundt den siste svingen. Prima As har ikke vist den store fighterviljen i det siste, men nå kjempet Diamond Way-hoppa helt inn i mål til solid seier.

Sterk sak
Dagens prestasjon kom fra Yumbo Yob. Freiherr As-sønnen var undervurdert mot dagens største favoritt, Nimbus Vang. Cato Antonsen satset offensivt fra et flott spor, og tok en meget sterk seier foran Dennis Landing K, som også leverte en kruttsterk prestasjon.
- Dette er en av de beste hestene jeg har hatt på stallen. I dag var det første starten for de nye eierne. Det var veldig mye snakk om dansken, og jeg viste ikke om vi skulle slå den, men dette er en god hest. Jeg har litt ambisjoner utover i sesongen, strålte Cato Antonsen.

I V5-finalen var vant favoritten Tailer Marib. Vidar Hop satte seg til rette i dødens, og det viste seg at kusken hadde full kontroll.
- De åpnet 1.13 der framme og det måtte sette seg i beina. Jeg følte i siste sving at jeg hadde kontroll, sa en fornøyd Hop. Det resulterte i en V5-utbetaling i underkant av 10 000 kroner.