Ny trippel til Gidde R. Icke?

Skrevet av Daniel Kulblik,  25.02.2009
Artikkelbilde
Gidde R. Icke får spillernes tillit i kveld. (Foto: www.hesteguiden.com)

Gidde R. Icke er ingen enkel krabat, men i regi Kristian Bjørnerød har den flotte vallaken vist stor framgang. I kveld jakter han sin tredje seier i årets femte start. Treneren har tro på ny triumf.

Fredrik Solberg overtok Gidde Palema-sønnen etter at andelslaget hadde gått lei. Fredrikstad-gutten flyttet Gidde R. Icke hjem til "naboen" Kristian Bjørnerød, og det tok ikke lang tid før "galopphesten" forandret seg til en vinner. Åtte starter i Bjørnerød-regi har resultert i fem triumfer. Sist imponerte 5-åringen ved å løse bra fra start, og vant overlegent. Nå står han i bakspor bak bilen.
- Jeg tror ikke det er noen ulempe med bakspor. Han har vært langt mer stabil i det siste, og hesten er god bakfra. Han har en solid langspeed, og sprint passer bra, sier Kristian, som mener galoppfaren er liten selv om hesten har galoppert i 52 prosent av startene sine.
- Fra bakspor tror jeg galoppfaren er liten.

Motstanden er vel heller ikke den verste for den kapable traveren?
- Jeg synes ikke det er avskrekkende. Alt ser bra ut hjemme, og han oppfører seg bedre for hver gang vi er på travbanen. Jeg gjør ingen endringer fra sist. Slik jeg ser det, er det en solid mulighet, avslutter en optimistisk Bjørnerød.