Doffen vant duellen

Skrevet av Daniel Kulblik,  19.02.2009
Artikkelbilde

Tre hester kjempet side ved side ned hele oppløpet på Bjerke onsdag kveld under VIF-duellen. Kristofer "Doffen" Hæstad viste flotte kuskeferdigheter i det han fikk lurt sin hest først over mål.

Stemningen var stor blant lagkameratene i Vålerenga når VIF-duellen ble avgjort på Bjerke. Jarl André Storbæk steppet inn i manager Martin Andresen skadefravær, og gjorde det med stø hånd. Storbæk satset offensivt fra start, og trykket seg til tet inn mot den første svingen. Det var nok til at Tor Ole Skullerud fikk problemer med å holde sin hest til trav, og galoppen var ikke til å unngå. Med Skullerud borte allerede i den første svingen, skulle det vise seg å bli en duell mellom de tre andre. Storbæk styrte i tet, mens Doffen liftet perfekt med i lederrygg. Tredje innvendig og tilbaketrukken dødensposisjon fulgte favoritten Bengt Sæternes.

I det oppløpet kom til syne kom angripene fra køen. Side ved side kjempet de tre ekvipasjene ned det lange oppløpet på Bjerke. Det sto og veide hele veien, men kort før mål måtte Storbæk innse at han hadde kjørt for offensivt. Lengst ut i banen kom Sæternes, men han fikk aldri tak i Kristoffer "Doffen" Hæstad, som var det lille nødvendige foran i det målstreken ble passert.

Vi gratulerer "Doffen" med seieren og benytter anledningen til å takke Geir Vegard Gundersen, Kai Johansen, Espen A. Schem og Liv Jorunn Lund for innsatsen som støttespillere i våre dobbeltsulkyer.

Målfoto finner du her.