Buller'n sitter på nøkkelen

Skrevet av Daniel Kulblik,  18.02.2009
Artikkelbilde

Trond Anderssen var landets mestvinnende trener i fjor og har innledet året på beste vis. På Bjerke i kveld sender han ut flere formsterke hester, som meget vel kan vinne.

Vinteren byr på perfekte forhold i Ådal, og Trond Anderssen har trent hestene på isen de siste ukene. Hestene er i form og det har spillerne merket seg. I kveld sender "Buller'n" ut to favoritter i V65-spillet. Spesielt i V65-2 har Trond tro på seier. Her har han to seiersbud.
- 7 Baltic Dream er den beste. Dette er en hest jeg håper skal være med i unghestløpene utover i sesongen. Han har fin kapasitet, og virker til å være på vei mot form. På Momarken var han sist inn i oppløp, og avsluttet veldig bra. Nå virker det som munnproblemene og magesåret han slet med i fjor er i orden. Jeg tror han er med i seierskampen, smiler Trond Anderssen, som advarer for en annen stallhest.
- 4 Memoran er ingen kasteball om han kommer til tet. Vi kommer til å satse offensivt, for han går på det jevne hele veien. Kommer han til tet, tror jeg konkurrentene skal få noe å bryne seg på. Han har stabilisert seg, selv om det ble galopp sist. Det skyltes den subbete banen i snøværet. Jeg tror begge kan vinne, sier Trond Anderssen.

Også i V65-3 seiler en Trond Anderssen-hest opp som favoritt. Tross åttendespor bak bilen blir 8 Hunter hardt betrodd.
- Jeg synes det er snakk om et åpent løp. Sporet trekker ned, men formen er bra. Løser det seg underveis, tror jeg han er med i seierskampen, sier Trond, som også har luringen i V65-finalen.

- 9 Vitesse er i flott form. Nå tror jeg ikke at han slår Lill Adolf, men får han litt tøft løpsopplegg og må gå den tunge veien skal Vitesse vurderes. Jeg mener han helt klart skal på kupongen om du garderer Lill Adolf, avslutter Buller'n, som tror 8 Giant Park jakter en premie i V65-5.