- Se opp for W.F.N.L

Skrevet av Daniel Kulblik,  10.02.2009
Artikkelbilde
Kai Johansen advarer for to luringer i V65-5. (Foto: www.hesteguiden.com)

Kai Johansen kjører favoritten Feel The Heat under onsdagens V65-5. Kusken tror hoppa får det tøffere nå og advarer spillerne mot to andre kjenninger.

- 8 Feel The Heat (V65-5) har levert to gode innsatser og er i form. Likevel skal det huskes at det var mot langt enklere motstand. Vi fikk også et elendig spor, så det er vanskelig å si hvor vi sitter underveis. Jeg har tatt det rolig fra start og kjørt til slutt i de to seiersløpene. Nå kommer jeg til å være med litt på startsiden, men ofrer ikke alt. Jeg vil helst finne en god rygg, så får vi se hvor langt det rekker. Det er helt klart snakk om en god mulighet, men langt fra noen banker, melder Kai Johansen.

Spennende outsidere
Formkusken som vant tre løp på Biri fredag, advarer for to andre luringer i løpet. Begge har vist gryende storform med nettopp Kai i sulkyen.
- 5 W.N.F.L. er ei spennende hoppe. Tross dødens i sine to siste starter har hoppa levert fine innsatser. Sist kom vi fram til dødens via drøye spor, og Lincoln Frontline viste seg for god, men jeg var strålende fornøyd med innsatsen til W.N.F.L. Jeg synes spillerne skal være oppmerksomme på denne dama, varsler Kai, som også kan fortelle at 3 Lady Windswept er i form.
- Sist satt vi dønn fast. Hun kan overraske, så se opp for denne hesten!

Det betyr at Kai Johansen kjenner godt til tre spennende objekter i V65-5. Resten av dagen har han ikke de store ambisjonene.
- Jeg ser ikke for meg de helt store vinnersjansene på onsdag, avslutter Kai.