- Dorado er min sjanse

Skrevet av Daniel Kulblik,  05.02.2009
Artikkelbilde
Kai Johansen har ikke de store ambisjonene under lunsjtravet.(Foto: www.hesteguiden.com)

Kai Johansen hadde en stor lørdag med to V75-triumfer. I dag handler det om lunsj-V5 på hjemmebane. Nå har han ikke de helt store seiersambisjonene, men tror Dorado kan være en aktuell V5-strek.

- 9 Dorado (V5A-4) er min beste mulighet slik jeg vurderer lunsjen. 4-åringen leverte en solid innsats for Hans Christian på Biri selv om det ble litt for langt til mål. Han åpnet via tredjespor og ble forsert framover. Det kostet etter første tusen i 1.15-fart. Jeg tror autostart er en fordel, og bakspor er ingen ulempe. Feilfritt tror jeg kan dukker opp helt i toppen. Han skal regnes av trippelspillerne, og kan vurderes på V5-kupongen, melder Kai Johansen.

Premiekandidater?
Kai kjører i samtlige V5-løp, men tror mye må klaffe om han skal klatre helt til topps. Men som de fleste lunsjtilhengerne vet, har Kai overasket før. Slik vurderer han de fire oppsittene:
- 5 Lady Super Surprise (V5A-1) satt jeg fast med sist, men det var over sprintdistanse. Nå handler det full distanse, det er et minus. Vi må smyge med så godt det går, så får vi se om det klaffer. Løser det seg, er han aktuell for trippelspillerne.
- 5 Hiline Komet (V5A-2) er heller ingen fan av full distanse. Jeg kjørte offensivt sist, og hun holdt godkjent. Nå tror jeg i første omgang det er en premie som gjelder.
- 10 Rådim Maud (V5A-3) fikk på det jevne for meg sist. Det er litt vanskelig for meg å vurdere ut fra den innsatsen.
- 3 Pine Molina P. (V5A-5) leverer noen gode løp med jevne mellomrom. Kommer nå ut etter en liten pause, så jeg kjenner ikke dagsformen, avslutter Kai.