På røvertokt

Skrevet av Daniel Kulblik,  18.04.2009
Artikkelbilde
Muscles G.T. er Mikkelborgs luring. (Foto: hesteguiden.com)

Olav Mikkelborg har kanskje intessante nyheter rundt Norvelous News, eller skal han rett og slett røve spillerne i V75-finalen. I følge "Mikkel" er Laeskog Ronja heteste bud.

 

Olav Mikkelborg kan fort bli en sentral mann under helgens V75-omgang på hjemmebane. Han innleder med Norvelous News og avslutter med Laeskog Ronja. Her snakker vi om vinnerhester av rang. Førstnevnte har vunnet fem av seks løp i år, og jakter en ny i V75-innledningen.

- 14 Norvelous News (V75-1) holder sin flotte form, og jeg har ingen ting å sette fingeren på, men vi står vanskelig til i andre rekke på tillegg. Det kan by på problemer, men jeg kan garantere at vi skal gjøre et forsøk. Vi må ha litt klaff, og uansett skal han tidlig på kupongen, fortalte Mikkelborg til Rikstoto Direkte tidligere i uka.

Selv med Norvelous News imponerende seiersrekke, er det en annen V75-hest Mikkelborg tror mest på. Det er 11 Laeskog Ronja i V75-finalen.
- Feilfritt er det en meget god sjanse. Jeg tror det kan gå, selv om det kan bli langt fram fra tillegg. Innsatsen sist var imponerende etter galoppen. Jeg tror på vi runder mange selv om det står noen gode foran oss.

På spørsmålet om det er en mulig banker svarte Mikkelborg underfundig:
- Hun har et ganske fint løp!

Muscles G.T. hadde en flott sesong i fjor, og viste seg som en av de beste hoppene i årgangen - kanskje den aller beste. Nå har Muscles Yankee-hoppa blitt fem år, og har slitt i sine to løp. Treneren har en forklaring.
7 Muscles G.T. (V75-3) var ikke på topp sist og vi har slitt med litt sykdom. Det har ført til at hun har stått over trening, noe som igjen gjør meg usikker på formen. På kapasitet er hun god nok. Slik jeg ser det er det snakk om en outsider.

Mikkelborgs siste V75-oppsitt er 8 Stumne Blikk i V75-4. Viksås-traveren har stor kapasitet, men er langt fra et sikkert kort.
- Han er veldig usikker, så jeg kommer til å kjøre på sikkerhet fra start. Innsatsen sist var god, og på en god dag er han en av mange som kan vinne.