Vi gleder oss!

Skrevet av Daniel Kulblik,  03.04.2009
Artikkelbilde
Vi gleder oss til å se Steinlager 10. mai. (Foto: www.hesteguiden.com)

Alle husker Steinlagers triumf i VG Oslo Grand Prix. Stemningen, følelsen og minne fra maidagen i 2005 får håret til å reise seg på armen. Nå gleder vi oss til å se verdensartisten tilbake i manesjen.

Rex Rodney og Sugarcane Hanover var storheter i norsk travsport. De to vekker alltid minner hos enhver traventusiast. Førstnevnte vekker også følelser hos mange nordmenn også utenfor travmiljøet. Litt av de samme minnene har vi til Steinlager og Per Oleg Midtfjeld. De to stjal oppmerksomheten over hele trav-Europa sommeren 2005. Sjelden eller kanskje aldri, har våre største aviser skrevet så mye om en norsk travhest. Hesten med det klingende navnet, Steinlager.

I fjor var han tilbake i OGP, og leverte en strålende opphenting etter galopp. Nå har han lagt konkurranse skoene på hylla, men også i år får vi gleden av å se Steinlager under vår travfest i mai. Nå som master for hovedløpet. Vi gleder oss til Good As Gold-sønnen entrer Bjerkebanen.

Vi får nok ikke oppleve samme stemning som under 2005-sesongen, men vi håper Bjerke-publikummet tar imot ham som en konge. Ta en titt klippet under, og se om du får samme følelsen og vekker de samme minnene, som hos undertegnede.

Opplev minnene via youtube.com