Mega-innsats ga OGP-billett

Skrevet av Daniel Kulblik,  25.04.2009
Artikkelbilde
Megaman Neo er klar for VG Oslo Grand Prix. (Foto: hesteguiden.com)

Igor Font og Megaman Neo imponerte i dag på hver sin arena. Megaman lekte med konkurrentene på Biri, mens Igor Font vant i Finland. Begge fikk invitasjon til OGP, og takket ja.

Den andre norske deltakeren er klar for årets VG Oslo Grand Prix. I dag presset Megaman Neo seg til tet etter en 1.10-åpning sammen med Lars Anvar Kolle. Tross den tøffe åpningen, holdt Anderssen-traveren show med sine konkurrenter. Megaman var aldri truet, og vant kontrollert foran en godt avsluttende Thai Tanic. Trener Trond Anderssen fikk invitasjon til årets store travfest, og tilbakemeldingene var positive.

- Megaman Neo er invitert, og svaret ble ja. Dermed er to norske hester klare for årets VG Oslo Grand Prix, forteller Arnlioth Heltberg, som selv var i Finland og så Igor Font leke med konkurrentene i FInlandia Ajo.

- Fabrice Souloy takket også ja til invitasjonen. Dermed er fire helt bekreftet. Fra før har vi Tinita Love og Triton Sund. Nå er også Megaman Neo og Igor Font klare. Oiseau de Feux skal ut i Lotteriløpet i Italia, så han kommer ikke til Bjerke. Det var den beskjeden jeg fikk av Fabrice i dag. Uansett er vi glade for at Igor Font er klar, smiler en fornøyd Arnlioth Heltberg.

Offshore Dream og Nimrod Borealis er også to hester som mest trolig står på startstreken 10. mai.