To millioner ekstra

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.04.2009
Artikkelbilde
Publikum kan glede seg til en herlig vår på Bjerke. (Foto: hesteguiden.com)

To millioner kroner overføres til neste ukes sekserpottt. Ingen løste den vriene V65-rebusen i går kveld. Ett åttendevalg og to tiendevalg var nok til at samtlige spillere måtte melde pass. 

Det er ikke ofte fem riktige utbetaler over 50 000 kroner som den gjorde på Bjerke i går kveld. Samtlige favoritter sviktet, og skuffelsen var nok spesielt stor etter Megaman Neos nederlag i V65-finalen. Anderssen-traveren var en aktuell kandidat til VG Oslo Grand Prix 10. mai, men etter onsdagens skuffende innsats kan han nok se langt etter den billetten.

Med jackpot i spillet overføres 1,95 millioner kroner til onsdagens sekserpott. Så det er bare å rette blikket mot Bjerke den kommende uka. Vi byr på en rekke fine travdager. I dag er det som vanlig lunsjtrav med første start kl. 13.37. Lørdag handler det om V75 her på landets ledende travarena. Stevnestart lørdag er kl. 13.45. Innleveringsfristen i V75-spillet er kl. 15.00.

For de som ønsker litt ekstra spenning, og ser andelslag som en potensiell inntekskilde, anbefaler vi et besøk innom www.bjerke.no/andelslag