Skrell fra Hans Chr.

Skrevet av Daniel Kulblik,  30.04.2009
Artikkelbilde
Hans Chr. Holm vant V5-innledningen. (Foto: hesteguiden.com)

Hans Chr. Holm var sterkt delaktig i V5-utbetalingen på pene 66 251 kroner under dagens lunsjtrav. Bjerkebodens banker, Insist Ås, innfridde. Ellers var det overraskelsenes dag.

Big Wig Sign tok kun en seier i fjor, men nå viste han mer lovende takter. Det ble galopp i årsdebuten, men i dag gjorde han alt rett. Sammen med Hans Chr. Holm ledet Smok'n Lantern-sønnen fra start til mål. Det til 21-ganger pengene, og utgangsverdien var på 478 kroner. Tredje ble det på Bjerke-oppstallede Misty's Michelle.

I V5-2 så det ut som Bjerke-trener Kenneth Rasmussen skulle vinne med egentrente Bebe Va Bene, men Menino ville det annerledes. Han var strålende opplagt for Jens Kristian Brenne. Valakken viste lovende takter i fjor, og mye tyder på en like flott sesong i år. Noe avgjorde han på lette bein. Bebe Va Bene måtte ta til takke med tredje.

I den tredje avdeling fikk vi nok et femtevalg. Nå med Mr. Maksi og Eirik Høitomt. Halle-traveren viste fin framgang og vant meget kontrollert.

God var favoritten Insist Ås i V5-4. Sammen med Cato Antonsen vant Teigen-traveren i sin første start på norsk jord. I V5-finalen var det klart for nok en overraskelse. Sjuendevalget Krem Eva spurtet ned samtlige sammen med Gunnar Austevoll. Desserud-hoppa fikk kamp av Hjerteborken mitt på oppløpet, men han tok til galoppen og spolerte sine muligheter.

Fullstendige resultater fra lunsjen finner du her.