Påskeshow fra Goop

Skrevet av Daniel Kulblik,  08.04.2009
Artikkelbilde
Olle Goop vant begge DD-løpene på Bjerke onsdag kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Olle Goop kom til Bjerke med to hester. Veteranen med over 6 0000 seirer i karrieren gjorde alt rett. Svensken tok seg av begge DD-avdelingene, og reddet favorittspillerne etter en litt vrien omgang.

Olle Goop hadde ambisjoner med sine to hester, og det med god grunn. Begge de formsterke svenskene vant kontrollert. Riktignok fikk Ivy L.B. følge av Magna Vang helt inn i mål, men dansken var ikke god nok mot en formsterk Goop-traver.

Kristian Malmin og Minodin innledet V65-omgangen.Moe Odin-sønnen var aldri truet og ekvipasjen ledet fra start til mål som et andrevalg i spillet. I V65-2 fikk vi oppvisning av Mc Laren og Per Oleg Midtfjeld. Mysen-gutten har hestene i absolutt toppform og sikret nå sin niende seier på Bjerke i år. Mc Laren var et femtevalg.

Lomevilja viste form under sal i sin siste start på Biri, og hoppa fulgte opp med en saftig avslutning nå. I det favoritten Frøyu Sara fikk posisjonsproblemer i den siste svingen, kom Lomevilja ute ved gjerdet og hentet inn Hilton Stjerna få meter før mål. Dagens "skrell" kom fra Morten M. Ottersen og Global Jinx. Tross tovtespor og vanskelige forutsetninger, rundet Ottersen-traveren samtlige rundt den siste svingen og forsvant fra konkurrentene til knepen, men kontrollert seier.

V65-omgangen utbetalte rundt 70 000 kroner.