De svorske OGP-håpene skuffet

Skrevet av Daniel Kulblik,  30.04.2009
Artikkelbilde
(Foto: hesteguiden.com)

OGP-aktuelle Standpoint og Lucky Buck var onsdag kveld ute på Solvalla. De to norske håpene skuffet, og må nok se langt etter en billett til storløpet neste søndag.

Standpoint leverte en grei figur fra tet, men burde kanskje vunnet for å få fullt godkjent. Erik Adielsson siktet seg tidlig mot teten, og vel der framme trodde kanskje de fleste at løpet var kjørt, men det var en som ville litt ekstra i sluttfasen. Dan-Åke Olsson-trente Harpers Joker spurtet frenetisk og kjempet seg forbi på målstreken. Vinnertiden ble 1.14,3a/2140 meter.

Norges andre håp, Lucky Buck, prøvde et angrep fra tredje utvendig rundt den siste svingen, men Johan Untersteiner fikk ikke det svaret han ønsket. Avslutningen var godkjent, men han kunne ikke hente stort ned det kjappe oppløpet. Roger Walmanns Rune U.S. ble tredje etter en reise i rygg på Standpoint. Walmann-traveren fikk åpning til slutt, men kunne ikke veksle tempo som ønskelig.

En som imponerte var Morten Waages Beanie M.M. Han vant på 1.12,0a/1609 meter, og tok sin andre seier på like mange forsøk i år.

Vi håper de fleste av disse fine femåringene kommer til Bjerke neste helg.