Mr. 100 prosent

Skrevet av Daniel Kulblik,  02.04.2009
Artikkelbilde
Per Oleg Midtfjeld vant to av to mulige i lunsjen. (Foto: www.hesteguiden.com)

Per Oleg Midtfjeld ble dagens mann under lunsjtravet. To gjesteoppsitt ga to triumfer og full pott for Mysen-gutten. Begge hestene var godt forberedt. Seier ble det også på "vår egen" Hans Jørgen Eggen. 

Terje Pedersen har hestene i toppform, og plukker triumfer på løpende bånd. I dag het vinneren Baldrian Pedro, som holdt oppvisning i V5-innledningen. Tom Pedro-sønnen ble godt understøttet av Hans Jørgen Eggen, som var strålende fornøyd.
- Jeg kjente sist at dette var en god hest. Nå avgjorde han enkelt til sikker seier. Jeg tok det litt pent rundt den siste svingen, men i det vi fikk rettet opp på oppløpet var det aldri noen tvil, smilte en fornøyd seierskusk.

To til Per Oleg
Kjell Hultman-trente Camilla Stone holdt oppvisning i V5-2. Hoppa var strålende opplagt etter pause.
- Hultman var optimist og det med god grunn. Det er en herlig å kjøre hester som er godt forberedt. Hoppa var god fra start, og det var aldri noen tvil om hvor dette skulle ende, uttalte en fornøyd Midtfjeld, som ble dagens mann på Bjerke. I V5-finalen avgjorde Pine Pack på lette bein etter en perfekt styring fra Momarken-treneren.
- Hesten var langt bedre i dag enn forrige gang. Da vi i tillegg fikk en perfekt reise ble det kontrollert til slutt. Dette var to meget gode hester, strålte Per Oleg i vårsola på Bjerke.

Gunnar Austevoll og Kihls Mente tok seg av V5-3, mens Erik Killingmo og Nipoff Water seiret i V5-4. Begge leverte sterke prestasjoner fra tet.

V5-omgangen utbetalte 1207 kroner.