Herlig duell i V65-finalen

Skrevet av Daniel Kulblik,  07.04.2009
Artikkelbilde
I følge rapportene har Bo Westergård en kanon i Magna Vang. (Foto: hesteguiden.com)

Håkan Arvidsson fra Stall Goop og Jesper Brun, mannen bak det danske nettstedet www.travportalen.dk, lover det norske publikummet en herlig Goop/Westergård-duell onsdag.

Håkan Arvidsson er høyt verdsatt hos familien Goop, og ses på som førstemann i stallen etter de to sulkyartistene. Onsdag sender de to kapable hester til Bjerke og Arvidsson gleder seg til 4 Ivy L.B.s Bjerke-start. Hoppa landet på råsterke 1.12,9 i sin siste start.

- Hun fikk et veldig fint løp sist, men hun avgjorde også på en veldig god måte. Ivy L.B. er hvass når hun får sitte i rygger og vente inn speeden. Vi ønsker oss vel et lignende løp i morgen, men hun tåler fint å gå siste 600-700 meterne i sporene også. Hun møter vel kanskje litt enklere motstand enn det hun pleier og formen er stigende, så det ser bra ut på forhånd. Vi håper hun skal ha en bra sjanse til å vinne løpet, understreker førstemannen hos stall Goop til rikstoto.no.

Også 9 Bill Boing (V65-5/DD-1) snuste på den ypperste årgangseliten i fjor, og hevdet seg fra i flere halvstore oppgjør. Vi gleder oss til å se den kapable Credit Winner-sønnen på Bjerke.

- Nest sist avsluttet han veldig bra i tredjespor siste 700 meterne, det samme gjorde han sist, mot tøff motstand. Distansen på Bjerke spiller ingen rolle, han er kvikk i beina og avsluttet blant annet 1.10,5 siste 700 meter i tredjespor nest sist. Han tåler å gå i sporene de siste 700 meterne og jeg tror han er med i seiersstriden. Jeg synes det ser bra ut på papiret for begge våre hester, avslutter en optimistisk Håkan Arvidsson.

Derby-deltaker
Med en formsterk Ivy L.B., og en meget kapabel Magna Vang kan onsdagens V65-finale bli et severdig oppgjør. I følge Jesper Brun er dette en kanon.

- 9 Magna Vang (V65-6) er en av de aller beste 5-års-hoppene og tjente flotte 518 326 kroner på ti starter ifjor. Magna Vang var utrolig god ved enkelte anledninger. Jeg vet at hun har trent akkurat som Bo Westergård har ønsket i vinter. Tross spor i annen rekke synes Bo at det dreier seg om en topp sjanse. Jeg skal ikke påstå at hun er en banker fra annen rekke, men jeg vil taksere henne til å kunne trave 1.13, og det er en hest med enorm kapasitet. Jeg ville hatt henne med på alle bonger, men fra tid til annen har temperamentet slått gnister. Det er derfor jeg ikke tør å stole hundre prosent på henne, men jeg håper hun viser seg frra sin beste side på Bjerke onsdag. Da skal Bjerke-publikummet få oppleve litt av en hest, lover Jesper Bruhn. Her kan du lese hvordan Bruhn vurderer de øvrige danske gjestene.