H.C. med flere seiersbud

Skrevet av Daniel Kulblik,  02.04.2009
Artikkelbilde
Hans Chr. Holm kan smile bredt etter dagens lunsjtrav. (Foto: www.hesteguiden.com)

Hans Chr. Holm blir sentral under dagens lunsjtrav. Bjerke-treneren kjører i samtlige løp. Etter en uke med seierstørke, møter vi en sulten H.C.

Ikke nok med at han kjører i samtlige løp, han kan dukke opp i toppen med alle. I de fire første avdelingene kjører han hester som er mer enn gode nok for seier med klaff. Under har han vurdert samtlige fem, og den han tror mest på er?

- Ja, hva skal jeg si. Det må vel bli 9 Torpeborken, selv om forutsetningene er helt annerledes i dag. Jeg vil også advare for 12 Gann Lass i V5-4, innleder Holm.

- 5 Voukefalas (V5-1) har et løp i kroppen og er normalt litt forbedret. Likevel vet jeg fra tidligere at det ikke er lett å få denne hesten først i mål. Han sliter litt på svingene, dermed er det litt vanskelig å kjøre for fullt hele veien. Han er sånn midt på treet fra start. Han skal med på gardering, men det er ingen sikker vinner.

- 3 Superclav (V5-2) kjenner jeg ikke til, men har registert at spillerne tror han kjemper i toppen. Det blir et spennende bekjentskap.

- 9 Torpeborken (V5-3) står med to strake triumfer. Det er imponerende, men i dag blir det langt tøffere. Ikke at motstanden er noe bedre, men forholdene er det. Dermed går det adskillig fortere. Det er ingen fordel for min hest, som sliter litt med teknikken når det går fort. Ved seiersløpene var det veldig tunge forhold. Ta med det i vurderingen når kupongene skal fylles ut. Jeg håper han er med i toppen, men vet ikke om han har nok fart i kroppen.

- 12 Gann Stone (V5-4) er en meget fin hest. Han er god for en langt bedre tid enn i prøveløpet. Sist ga jeg ham en snill reise bak i køen, og avslutningen var bra. Nå trekker sporet litt ned, men han står ikke tilbake for noen i feltet. Klaffer det litt på veien, tror jeg han er med i toppen.

- 5 Lucille (V5-5) kjenner jeg fra før, men ikke dagsformen. Det er vanskelig for meg å vurdere, men sporet er bra og distansen den rette. Vi har gode hester på innsiden, så vi får se hva som skjer fra start, avslutter Hans Chr. Holm.