Fra avec til Lavec

Skrevet av Daniel Kulblik,  21.04.2009
Artikkelbilde
Frode Hamre smilte bredt lørdag. (Foto: hesteguiden.com)

Frode Hamre blomstret med fulladede batterier på Bjerke lørdag. To V75-triumfer var fasiten etter endte arbeidsdag. Onsdag kan han få en ny flott dag på landets hovedarena – der hovedaktøren heter Madam Lavec.

En nøttebrun Frode Hamre smilte bredt etter lørdagens to triumfer. Etter to uker i Thailand er bergenseren virkelig på hugget. Spørsmålet er om 3 Madam Lavec er like godt forberedt og på hugget foran sin årsdebut i V65-3. Treneren kommer med positive rapporter.

- Hun har trent fint i vinter, og jeg har høye forventninger til henne i år. Hun fungert utmerket i det siste hurtigarbeidet, og jeg kommer til Oslo med seiersmabisjoner. Hun er bedre enn min andre representant i løpet, 2 Regaliz, sier Frode Hamre. Han skulle også sendt 8 Only Audition til start (V65-5), men 1.13-traveren må bli hjemme på stallen:
- Han har pådratt seg en liten skade og er behandlet av veterinær. derfor kan han ikke starte på Bjerke onsdag, så jeg får sette min lit til Madam Lavec, sier Frode Hamre til rikstoto.no.

Husk at det er jackpot i V65-spillet. Det ligger nærmere to millioner ekstra i sekserpotten. Innleveringsfristen er som vanlig kl. 18.30.