Bo lader kanonen

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.04.2009
Artikkelbilde
Bo Westergård kan fort ta to nye triumfer lørdag. (Foto: hesteguiden.com)

Bo Westergård lader kanonen med dansk dynamitt foran lørdagens V75-omgang på Bjerke. Dansken har en knallsterk statistikk på landets hovedarena. Lørdag er det klart for "Kick Time".

Westergård gjestet Norge i fjor høst og opplevde suksess på løpende bånd. Nå har den dyktige treneren utvidet sin virksomhet med egen avdeling på Sørlandet. Noe som fører til at dansken stadig oftere besøker vår arena. Lørdagen er intet unntak. Opprinnelig hadde han fire hester til start, men to av de fire er nå strøket. Dermed blir Kick Time og I'm Simonis Molar Westergårds skremmeskudd.

Dansken har vurdert sine to V75-bud på sin hjemmeside:

- 3 Kick Time (V75-1) har levert fine innsatser i sine to siste starter. Lørdagens oppgave har vi siktes oss inn mot i en lengre periode, og han er vel forberedt. Hesten har trent fint og det er ikke noe jeg kan sette fingeren på. 2640 meter er en klar fordel, og vi forventer at han er med i toppen.

- 7 I'm Simonis Molar (V75-6) skuffet litt fra tet i sin siste start. Han vant mange løp fra tet i sine yngre dager, men på sine eldre dager ser det ut som han er best med rygger underveis. Dermed blir det et annet løpsopplegg nå. Han møter knallhard motstand, og for meg ser det ut som spill mot et mål for Cream of Arnie. Min hest er aktuell bak favoritten.

Bo har fem triumfer, to andreplasser og tre tredjeplasser på 18 Bjerke-oppsitt i år.

Våre tipseksperter jobber fortløpende med lørdagens V75-omgang, og allerede nå kan du gå inn på www.bjerke.no/andelslag Her frister vi med en rekke andelslag til ulike innsatsbeløp.