- Ja, det er en banker

Skrevet av Daniel Kulblik,  02.04.2009
Artikkelbilde
En svenske banker i lunsjen. (Foto: www.hesteguiden.com)

De positive tonene kommer fra Kjell Hultman foran dagens lunsjtrav. Svensken sender ut Camilla Stone i årsdebut i V5-2. Treneren tror hoppa tar karrieren første seier. Han får støtte av Kurt Hella.

Selv om Camilla Stone ikke vant løp på 22 starter i fjor tror svensken på seier i årets første start.
- Hoppa har trent veldig bra både i vann og på isen i vinter. Som raskest har jeg kjørt 1.16/1000 meter inne på banen. Nå handler det om full distanse, men det skal normalt ikke by på problemer. Normalt er hoppa rask fra start, så jeg tror hun sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen tror jeg på seier, sier en optimistisk Hultman under Rikstoto Direktes tipssending.

Tipsekspert, Kurt Hella, som i går, 1. april, lanserte en comeback i løpsbanen tror også på Hultman-traveren.
- Jeg tror på 4 Camilla Stone. Hun har et veldig billig løp på papiret.

Hella vurderer de resterende V5-løpene slik:

V5-1: 5 Voukefalas tapte for to gode hester på Biri. Det er snakk om en naturlig favoritt i dette løpet. Motstanden er også billigere. 9 Baldrian Pedro er feltets mest kapable hest, og skal absolutt regnes. For de som garderer skal også 4 Misty's Michelle, 1 Libero og 7 Joy Tibur med på kupongen.

V5-3: 2 Kihls Mente avsluttet fint bak i køen sist. Hoppa har ingen imponerende rad, men har vært uheldig. Nå står hun endelig flott til, så jeg tror på en god mulighet. 5 Jonas Sirius avsluttet bra sist, og må med på kupongen. Det samme bør 9 Torpeborken. Han står med to strake.

V5-4: 10 Yvonne W. sto på hyggelig fra rygg leder i Drammen. Det gikk fort til slutt i det løpet. Hoppa skal med på kupongen. 9 Missunderstood trener også bra i følge rapportene. Spennende i ny regi. Med skal også 5 Philipa's Boy, 7 Nipoff Water og 11 Thai Ricora.

V5-5: 1 Fox Ås kan fort lede hele veien. Han møtte gode hester sist, og jeg tror han beholder teten. 2 Reado November og 3 Giant Desert er utfordrerne.

V5-forslag:
1. avd: 1-4-5-7-9
2. avd: 4 Camilla Stone
3. avd: 2-5-9
4. avd: 5-7-9-10-11
5. avd: 1-2-3
225 kroner