Anita Valstad Hagmann til topps!

Skrevet av André Ringelien,  18.12.2019
Artikkelbilde
Fra venstre Anita V. Hagmann, Atle Walgren, Josefine Eilertsen, Hege Walgren og Lars F. Kolle etter premieutdelingen av Vivaldi Eiendoms serie for stallansatte 2019

Anita Valstad Hagmann ble sammenlagtvinner etter at to finaler i Vivaldi Eiendoms serie for stallansatte ble kjørt onsdag kveld. 

Atle Walgren har vært sponsor for serien for stallansatte på Bjerkebanen i en årrekke. Før kveldens finale la han ytterligere 10.000 ekstra i premiepotten.

- De stallansatte gjør en så utrolig god jobb. De holder på sent og tidlig og har dette som en livsstil. Lønna står ofte ikke i stil med innsats og resultat. Derfor øker vi premien for annen og tredjeplassen med 5 000 kroner til hver, utalte Walgren før onsdagens løp.

Begge løpene ble vunnet av dyktige jenter. Først Josefine Eilertsen med Hilton BR og så Gretzky Boko og Anita Valstad Hagmann. Sistnevnte vant til slutt sammenlagt med knapp margin foran Lars Fredrik Kolle som ledet i det lengste med That's Good Chip..

- Dette er ikke hverdagskost. Det er helt vilt. Nå blir det jul. Dette er fantastisk og det er flott at noen vil gjøre slikt for oss stallansatte. Vi må bare takke, sa Hagmann etter seieren.

Resultatlisten:
1. Anita Valstad Hagmann 250 poeng
2. Lars Fredrik Kolle          245 poeng
3. Josefine Eilertsen         230 poeng

Sammenlagtvinneren fikk 30 000 kroner, andreplassen 20 000 og tredjeplassen 15 000 kroner.