Buffet menyer OGP helgen
Oslo Grand Prix helgen nærmer seg med stormskritt og her kan vi avsløre hva som står på menyen i restauranten.

Oslo Grand Prix 2025 – Buffetmeny
Lørdag 7. juni
Kalde retter:
• Cæsarsalat med kylling (E, M, G)
• Sjømatssalat med kremet urtedressing, reker, røkelaks og syltet rødløk (SK, F, M, SU)
• Mozzarellasalat med tomat og basilikum (M)
• Fennikelsalat med dill, appelsin og eple (ingen allergener)
• Roastbiff med hjemmelaget remulade (E, SN)
• Soltørkede tomater og oliven med oregano (ingen allergener)
• Parmaskinke (ingen allergener)
• Landbrød med smør og aioli (G, E)
Varme retter:
• Helstekt entrecôte med béarnaisesaus (E, M)
• Laks i delikat hvitvinssaus (F, M, SU)
• Kremet Chicken Alfredo (M, G)
• Grillede poteter med rosmarin (ingen allergener)
Dessert:
• Pannacotta (M, L)
• Sjokoladekake (G, E, M)
Søndag 9. juni
Kalde retter:
• Pastasalat med kylling og søte cherrytomater (G, E)
• Sjømatssalat med kremet urtedressing, reker, røkelaks og syltet rødløk (SK, F, M, SU)
• Kyllingsalat med sopp, eple og syltet agurk (ingen allergener)
• Frisk grønn salat (ingen allergener)
• Roastbiff med remulade (E, SN)
• Parmaskinke (ingen allergener)
• Soltørkede tomater og oliven med oregano (ingen allergener)
• Landbrød med smør og aioli (G, E)
Varme retter:
• Møre svineribber med brun saus (G, M)
• Laks i delikat hvitvinssaus (F, M, SU)
• Klassisk Spaghetti Bolognese (G)
• Grillede poteter (ingen allergener)
Dessert:
• Sjokolademousse (E, M)
• Tradisjonell marsipankake (G, E, M, SN)
(G – gluten, SK – skalldyr, F – fisk, E – egg, S – soya, M – melk, SN – sennep, H – hvitløk, L – laktose, SU – sulfitter)