Janko S. og Rebecca Arnerlöf til topps.

Skrevet av André Ringelien,  12.10.2022
Artikkelbilde
Rebecca Arnerlöf med herlig seiersgest bak Janko S. Foto: hesteguiden.com

Finalen av Nitelven Travlag & Biri og Snertingdal Travlags Ungdoomsserie ble kjørt på Bjerkebanen tirsdag 11. oktober. Det ble et spennende løp hvor Janko S. og Rebecca Arnerlöf ledet fra start til mål.

De 12 finalistene fikk middag før løpene og en fin deltakerpremie i tillegg til å være med i finalen.

Det ble et spennende løp hvor noen kusker dessverre pådro seg noen bøter som gjorde sitt til at "pallen" i ungdomsserien ble noe annerledes enn løpsrekkefølgen i mål.

En fornøyd trio. Janko S. sammen med eier og kusk. Foto: hesteguiden.com

Rebecca Arnerlöf vant både løpet med Janko S. og serien og fikk med det 15 000 kroner.
Henrik Kihle ble nr. 3 i løpet med Champstile, men nr. 2 i serien og fikk 10 000 kroner.
Jarle André Smedtorp ble nr. 5 i løpet med Er Purpone, men nr. 3 i serien og fikk 5 000 kroner.

Ellers ble også Anne Raghild Aakre trukket ut som trener og fikk et gavekort på 3 000 kroner.
Monica Beck Andersen ble trukket ut som eier og fikk et gavekort på 3 000 kroner, men Kristine Kvasnes fikk en travsele som trener.

Vi takker alle som meldte hester til finaleløpet og håper dere var fornøyd med ekstra premiene som travlagene hadde fått til! En stor takk rettes også til Norsk Hesteeierforbund som var med og sponset serien!

Representanter for Nitelven Travlag & Biri og Snertingdal Travlag og sponsor fra Norsk Hesteeierforbund. Foto: hesteguiden.com