Hans Christian Holm Norgesmester!

Skrevet av Jan-Inge Ringen/André Ringelien
Artikkelbilde
Hans Christian Holm tok et nytt NM gull for proffkusker. Foto: hesteguiden.com

Uttrykket "undervudert kusk" er en forslitt floskel i travets verden, men Hans Chr.Holm er trolig likevel en av dem som kan forsvare stempelet. Lørdag tok Bjerke-treneren sitt 3 NM for travkusker

Selv om Jomar Blekkan dominerte fredagens 4 NM løp så passet Bjerke-trener Hans Chr.Holm, som forøvrig representerte Harstad Travpark i årets NM - at han var på skuddhold i sammendraget før lørdagens 2 siste NM-løp.

Dramaturgien holdt seg helt til målstreken i det siste mesterskapsløpet da lenge ledende Mireldine med Dag-Sveinung Dalen strittet i mot i det lengste, og med denne som vinner så hadde Dalen tatt sin første NM-tittel. Holm satt dog rolig bak løpets favoritt Vill Jerven og tok hjem både seieren i løpet og i mesterskapet. Hans Chr. Holm vant på sin side NM for profesjonelle travkusker i 2016 og 2018 også.