Jevnt i kampen om amatør championatet!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Tommy Fløysand topper amatørstatistikken på Bjerke. Foto:hesteguiden.com

Det å bli champion kusk/rytter på Bjerke henger høyt blant de aktive. Med to måneder igjen av året er det helt åpent i kampen om amatør championatet, mens de tre øvrige championatene kan se ut til å være avgjort.

Blant amatør kuskene er det jevnt. Tommy Fløysand(bildet) leder foran Robert Kruse og Vemund Madsen Drolsum. Alle har tatt tre seirer, men Tommy leder kampen om championatet med flere tredjeplasser enn de to andre. Per M. Hvattum og Maren Øyo ligger rett bak med to seirer hver. Som i fjor kan amatør championatet bli avgort helt på tampen av året.

Eirik Høitomt ser ut til å gå mot en nytt championat for proffkusker. Eirik leder klart med sine 62 seirer, men bak Eirik er det jevnt mellom flere. Dag-Sveing Dalen og Vidar Hop har begge tatt 34 seirer. Deretter følger Åsbjørn Tengsareid med 33 og Kristian Malmin med 32.

Magnus Teien Gundersen leder kampen om stallmannschampionatet klart med sine 38 seirer. Bak følger Adrian Solberg Akselsen med 13 og Lars Fredrik Kolle og Joakim Hansen med 4 seirer hver.

Helene Kolle går mot et nytt championat for montéryttere. Hun leder klart med sine 8 seirer, foran Kristine Kvasnes og Anita Valstad Hagmann som begge har vunnet to løp.