Studentkveld på Bjerkebanen.

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Vil du være med på å fylle restauranten på Bjerke med studenter? Nå har du sjansen!

Onsdag 31. oktober gjentar vi sukessen fra tidligere i år. Da arrangerer vi ny studentkveld på Bjerkebanen. Vi byr på et gratis måltid samt studentpriser på drikke. Arrangementet starter kl. 17 og er åpent for alle studenter. Du ma ta med deg gyldig studentbevis.

Det blir morsomme konkurranser, informasjon om Bjerke, travsporten, spillet og ekspert tips. Vi tar med de som har lyst på en tur i stallen for å se hestene på nært hold.

Bli med på en annerledes opplevelse og møt andre studenter for en sosial og hyggelig kveld på Bjerkebanen!

For at vi skal kunne ha nok mat til dere og om dere ønsker å sitte noenlunde samlet i restauranten mens løpene pågår, hadde det vært veldig fint om dere kunne gitt beskjed. Dersom dere er en gruppe som kommer sammen må dere bare passe på at kun en av dere gir tilbakemelding om ca. hvor mange dere blir. Vi vil da kunne lage bordkort med navnet til personen som melder fra. Send en mail til André Ringelien. Se kontaktinfo lenger ned.

Det er dessuten Superonsdag og ekstra penger i syverpotten i V76 spillet og vi får som sagt tips og råd av mannen som har tatt flest milliongevinster i Norge. Øivind Grøstad!
Håper dere gleder dere:-)

 

SLIK KOMMER DU DEG TIL BJERKEBANEN FRA OSLO SENTRALSTASJON


Meld fra om hvor mange dere blir til:(om dere er en gruppe må dere passe på at kun en gir beskjed, slik at det ikke blir dobbelt bookinger:-)
André Ringelien.
Mob: 915 78 130
Mail: andre.ringelien@rikstoto.no