Urlo Dei Venti overlegen vinner i OGP!

Skrevet av André Ringelien
Artikkelbilde
Urlo Dei Venti og Enrico Bellei vant VG Oslo Grand Prix på 1.10,0

Den Italienske 5-åringen Urlo Dei Venti takket nei til en plass i Elitloppet, men kom til Bjerke og VG Oslo Grand Prix. Da storfavoritten Twister Bi galopperte fra start vaklgte Enrico Bellei å sitte i tet med Urlo Dei Venti.

- Taktikken var enkel da Twister Bi galopperte. Urlo dei Venti er en fantastisk traver som alltid gjør sitt beste, sa den italienske kuskestjernen Enrico Bellei etter seieren verdt 1,5 millioner kroner. Den andre norske representanten Cokstile fikk et perfekt løp i lederryggen, men 5-åringen var like svak som på Solvalla og ga seg allerede 600 meter fra mål.

Urlo Dei Venti vant på 10,5, mens norskfødte Evil Enok M.E. og Noralf P. Brækken noterte 11,1 på annen.

- Om ekspertene regnet han som sjanseløs så visste ikke Evil Enok M.E. det. Jeg visste hesten var i form, og slike løp er ikke de vanskeligste å kjøre. Vi kom perfekt til i tredje utvendig, og jeg kunne kjøre rett fram på siste bortre. Inn mot siste sving var jeg på vei innenfor Rajesh Face, men Per Oleg (Midtfjeld) la inn og jeg måtte ta opp. Om jeg hadde kommet fram der så kunne det blitt spennende også med tanke på seieren, sa Brækken etter den råsterke prestasjonen verdt 750 000 kroner.

REFERAT FRA OGP HELGENS ØVRIGE LØP KAN DU LESE HER