Aldri vært bedre enn nå!

Skrevet av André Ringelien,  19.03.2013
Artikkelbilde
Sharpshooter og Olav Mikkelborg blir vår banker onsdag.Foto: hesteguiden.com

Sharpshooter har tatt to imponerende seirer på rad og vallaken har i en alder av 8 år aldri vært bedre. Vi tror Sharpshooter og Olav Mikkelborg legger på til tre strake V65 seirer onsdag!

Banker’n:
V65-5: 9 Sharpshooter
har imponert stort i sine to siste starter og han virker bedre enn noensinne. Bakspor er ingen ulempe når det kun er 10 hester til start og Sharpshooter har slått flere av disse konkurrentene tidligere. Vi regner med at Olav Mikkelborg blir med i angrep nedover siste langside og at ekvipasjen avgjør løpet til sin fordel ut i oppløpet, slik de har gjort i sine siste starter!    

Draget:
V65-1: 4 Super Fest Boy
har vært knallgod etter at han kom tilbake til Kjetil Helgestad og dersom startfasen går fint, tror vi han kan utfordre storfavoritten!

V65-6: 6 Photo Va Bene
galopperte som meget pigg i stengt posisjon sist. Det er ikke snakk om noen formsvikt og på kapasitet er Photo Va Bene minst like god som konkurrentene. Photo Va Bene bør krysses på alle kuponger!

Dagens lås:
V65-4: 4 Nordli Spik, 6 Ulsrud Ulf og 10 Eskelands Bror
Blir vår lås denne onsdagen. Nordli Spik er outsideren som har fine forutsetninger og er i bedre form enn hva raden gir inntrykk av. Ulsrud Ulf er sammen med Eskelands Bror de beste hestene i feltet og den av de to som får klaff og er i best dagsform kan avgjøre løpet til sin fordel.

SPILL VÅRE FORSLAG HER

BLI MED PÅ EKSPERTEN BJERKES V65 SYSTEM