Full restaurant og god stemning!

Skrevet av André Ringelien,  21.03.2013
Artikkelbilde
Årets første Damenes Aften ble en flott kveld med fin stemning og mange fornøyde deltagere.

Damenes Aften er et populært konsept og nok en gang gjorde damenes inntog til at restauranten på Bjerke var full og stemningen på topp.

Damenes Aften startet med at Inger som feiret 60-års laget sitt sammen med venninnegjengen på åtte, ble trukket ut til å bli stylet og få ny frisyre av frisør og stylist June Eriksen. June Eriksen driver to frisørsallonger og blir også leid inn på oppdrag for kjente tv-serier som Skal Vi Danse og Idol. June ble nr. 3 i VM for frisører i fjor og de utvalgte damene var således i de beste hender.


Inger var svært fornøyd med overraskelsen på 60-årsdagen. June viser stolt frem resultatet.

Mens Inger fikk ny frisyre ble åtte andre trukket ut til å prøve seg som travkusk. Kun en av de heldige hadde prøvd noe lignende før og alle gledet seg til å oplleve noe helt nytt.


Kai Johansen kom med noen gode råd før Damene skulle prøve seg i sulkyen for første gang.

Etter trekningen av dobbeltsulkykjøringen kom Kai Johansen på besøk for å fortelle litt om hvordan det er å være kusk og hvilke utfordringer det kan by på. Damene fikk mye informasjon og de fikk til og med vite hva Kai hadde på seg under kjøredrakten. Petter Northug Jr. liker best å konkurrere med minst mulig under skidressen, men Kai fortalte at han brukte ull, ull, ull og atter ull under kjøredressen på vinterstid. Kai fortalte også at Victor Palema var han aller beste vinnersjanse og at Ulsrud Ulf måtte med på alle bonger. Kai vant med begge og sørget for klingende mynt i mange håndvesker.

Neste dame som ble overrasket var Ane Kvale som var påmeldt sammen med 10 venninner som alle er veterinærstudenter. June Eriksen gjorde nok en gang en flott jobb.


Ane smiler fornøyd til fotografen mens June Eriksen gjør henne fin på håret.

Neste post på programet var tips og spillveiledning av Øivind Grøstad. Grøstad bidro sterkt til at en mann fra Rogaland kunne innkassere mer enn 10 millioner under V75 omgangen på Bjerke 23. februar og tippeformen til Øivind er fortsatt god. På mandag spilte han inn 150 000 på Leangen. Øivind hadde med seg Svein Østvik, bedre kjent som Charter Svein. Svein var som vanlig full av energi og han fikk damene til å le og i godt humør. Øivind ga som vanlig gode tips og alle damene som investerte 100 kroner i andelslagene som ble satt opp giikk med overskudd.

Siste post på programmet var å trekke deltagerne til hesteeier for en dag konkurransen. For å komme frem til hvilke 12 som skulle "eie" hver sin hest i kveldens syvende løp, arrangerte vi en musikkquiz. De som hadde rett svar fikk trekke hver sin hest i det syvende løpet og den som trakk vinnerhesten fikk en reise med Stena Line til Fredrikshavn og en overnatting for to personer på badehotellet The Reef. Det var 12 spente "hesteeiere" som gledet seg til kveldens syvende løp som senere ble vunnet av favoritten Laugh At My Face og Kristian Malmin. Vinneren hadde vært på Bjerke en gang før og hadde hatt en alle tiders kveld!


Restauranten var fullsatt og stemningen var god gjennom hele onsdagens V65 kjøring.

Kvelden ble svært vellykket og vi håper å se alle sammen igjen på Bjerke ved en senere anledning og vi minner allerede nå om neste Damenes Aften som går av stabelen 27. november.

Dere kan melde dere på allerede nå til andre.ringelien@rikstoto.no