Øivind Grøstad deltar i NRK programmet normal galskap i kveld!

Skrevet av André Ringelien,  31.10.2012
Artikkelbilde
Øivind Grøstad deltar i kveldens NRK sendte normal galskap.

Øivind Grøstad er Norges mest kjente tipsekspert og bidrar med sine erfaringer og beste tips på Guttas Kveld neste onsdag. I kveld sendes programmet normal galskap på NRK kl 21.40.

Programleder Are Sende Olsen har fulgt "Grø" i aksjon under VG Oslo Grand Prix og i programmet prøver Are å forstå drivkraften bak spill og gambling.

Øivind er en skikkelig fargeklatt som garantert får lattermusklene i gang. Sett dere ned og få med dere programmet normal galskap på NRK kl. 21.40, eller like etter at kveldens løp fra Bjerkebanen er over. 

Øivind byr også bjerke.no sine lesere på et herlig jackpot drag til kveldens pengestinne V65 pott:
"8 Kendrick's Pride i V65-1. 5-åringen feilet som mulig vinner grunnet en for lav sjekk i siste sving sist. Tidligere i år har Kendrick's Pride slått Megamuscle og slike konkurrenter møter han ikke i kveld. Kan vinne selv fra dødens", avslutter Grø som lover at kveldens program blir underholdende.

Får du lyst til å vite mer om Øivind eller se han i aksjon så har du fortsatt mulighet til å melde seg på Guttas Kveld onsdag 7. november. Send din på melding til andre.ringelien@rikstoto.no innen torsdag 1. november. Guttas Kveld koster 350 kr og vi kan love en helaften etter Guttas lnsker.