Anders, Arild og HC tar turen til Solvalla.

Skrevet av André Ringelien,  21.05.2012
Artikkelbilde
Bold And Fresh og Eirik Høitomt starter fra spor syv bak bilen på Solvalla søndag.

Anders L. Wolden tar med seg Moon Dreamer og On Stride, mens Arild Eggen og Hans Christian Holm reiser med henholdsvis Hambletonian Oaks vinneren Bold And Fresh og Burmas Yankee til Solvalla for å starte under Elitloppssøndagen.

Moon Dreamer var uheldig og trakk spor ni i montéløpet hvor han støter på suverene Prince De Montfort. Kristine Kvasnes sitter som vanlig i sadelen på Moon Dreamer som kanskje kan kjempe om en plass på trippelen med maks klaff.

On Stride starter i tre-års eliten og møter tøff konkurranse. Hingsten har trukket et fint tredjespor og kan kjempe om en fin premie og god erfaring. Eirik Høitomt kusker On Styride slik han også gjorde det i seiersløpet sist.

Bold And Fresh viste klar fremgang i sitt andre løp for sesongen da hun ble femte på 1.12,7 i fire-årsløpet under OGP søndagen. Denne gang var Eggen-traveren uheldig og trakk spor syv bak bilen i 4-års eliten for hopper. Med ytterligere fremgang og om Bold And Fresh nærmer seg fjorårsform kan hun kanskje kjempe om en på plass på trippelen.

Burmas Yankee var nær ved å kvalifisere seg til finalen i Radio Metro cup på OGP-søndagen. På Solvalla skal Holm-traveren ut i stallmannsløpet med 100 000 kr til vinneren. Sammen med dyktige Kenneth Haugstad kan Burmas Yankee kjempe helt i toppen med klaff!

Vi syntes det er imponerende at tre av fire trenerstaller på Bjerkebanen er representert under Elitloppssøndagen.

BJERKEBANEN ØNSKER SINE TRENERE ANDERS L. WOLDEN, ARILD EGGEN OG HANS CHRISTIAN HOLM LYKKE TIL!