Bjerke-travere første og annen under Elitloppssøndagen!

Skrevet av André Ringelien,  28.05.2012
Artikkelbilde
Burmas Yankee gikk til topps i søndagens siste løp! Foto:hesteguiden.com

Tre hester trent av henholdsvis Hans Christian Holm og Anders Lundstrøm Wolden stilte til start  mot Europas beste hester i sin klasse under Elitloppsdagen på Solvalla. Bjerke-traverne bet godt fra seg og imponerte de tilreisende!

Først ut var Wolden-trente Moon Dreamer som viste nok en gang at han er blant Europas beste montéhester. Kristine Kvasnes ga Moon Dreamer et fint løp og da hun angrep den siste 500 meteren skøyt Moon Dreamer skikkelig fart og avsluttet raskest av alle til en flott annenplass bak montéspesialisten Prince De Montfort. Moon Dreamer kom i mål på 1.11,7a.

Neste ut var nok en Wolden traver. 3-årige On Stride møtte knalltøff motstand i 3-års eliten. Selv om On Stride travet 1.13,8a rakk det ikke til premie.

Hans Christian Holm-trente Burmas Yankee startet i søndagens siste løp som var et løp for stallansatte. Med Kenneth Haugstad i sulkyen innfridde Bjerke-traveren til fulle og ekvipasjen satte sine konkurrenter på plass da de krysset målsnøret først. Vinnertiden ble 1.12,0a og seieren var sikker!

Vi gratulerer Hans Christian, Anders og deres team med fremgangene!