Kommuneøkonomiseksjonen med eget arrangement på Bjerke.

Skrevet av André Ringelien,  02.02.2012
Artikkelbilde
Ansatte i Kommunal og regionaldepartementet prøvde seg som travkusker onsdag. hesteguiden.com

Vi har mange forskjellige firmaer og grupper innom Bjerkebanen i løpet av året. Dobbeltsulky er en poppulær aktivitet og onsdag var 60 personer fra Kommunal og regionaldepartementet på plass for en hyggelig og ikke minst spennende kveld på Bjerkebanen.

Kl. 16.30 samlet gruppen seg i Karsten Buers rom. Gunnar Austevoll stilte velvillig opp som en av dagens mest sentrale kusker og bød på sine vurderinger av løpene og sine egne oppsitt.

Gunnar mente at Schuvablessa og Sexy Dirty Money var to vinnere og at Wik Stjernen var hans beste mulighet til å vinne. Schuvablessa var trykt ned til under 1,50 i vinnerspillet, men jubelen var likevel stor da hoppa krysset målstreken først

Her får Anne Lene Dyrstad kyndig veiledning av Vidar Schwabe i en av våre dobbeltsulkyer.

Etter en kjapp spillveiledning ble 8 av gruppa på 60 personer trukket ut til å prøve seg i Bjerkebanens dobbeltsulkyer. Dette ble en opplevelse for livet for de heldige og vi håper vi ser noen fra gruppa igjen her på Bjerkebanen.

Har du lyst til å prøve noe lignende sammen med kollegaer eller venner så er det bare å ta kontakt med på mail andre.ringelien@rikstoto.no eller ring 22 95 61 40 for en hyggelig prat.