Gi aldri opp!

Skrevet av Daniel Kulblik,  27.07.2010
Artikkelbilde
God lunsj på Bjerke i dag.

Arild Eggen var optimist på forhånd og det med god grunn. 9-årige Lord Klenod tok sin første seier for året. Eier Armand Kvåle får endelig betalt for sin tålmodighet.

Mange andre hadde nok gitt opp for lenge siden, men Armand Kvåle har hele tiden hatt tro på sin traver. Selv om Lord Klenod nå er ni år har han fått en ny mulighet hos Arild Eggen. Tre år etter debuten og to år borte fra løpsbanen. Hos Eggen har Go Hammering-sønnen vist stigende form og tok i dag sin tredje seier i karrieren. Det etter tet fra start til mål, for en fornøyd og noe overrasket trener.

- Jeg ble overrasket over at vi satt så tidlig i tet. Normalt må jeg kjøre på sikkerhet, men da en galopperte på innsiden fikk vi teten veldig enkelt. Der framme fikk vi styre som vi ville. Han blir bedre og bedre, og har en fin tid i vente, smilte en fornøyd seierskusk.

Lunsjens prestasjon kom fra 4-årige Espresso. Etter en tøff åpning på 1.11-tallet fikk han overta etter 500 meter. Tusenmeteren ble passert på 1.14-tallet og derfra og inn var det aldri snakk om saken. Nå venter større oppgaver for Super News-sønnen.
- I dag var han veldig bra og så ut til å bli enda bedre etter det tøffe løpet han fikk sist. Hesten er meldt i Derby, så vi har bestemt oss for å prøve om han holder seg frisk, sa en fornøyd Lars Anvar Kolle i sulkyen. Vinnertiden ble gode 1.14,8a/2140 meter.

Gunnar Austevoll vant to løp torsdag og fulgte opp med to nye under dagens lunsjtrav. Nå med Moni Rock og Blue Story.

I V5-finalen gikk det luftig unna. Rådim Maud og Ole Johan Østre dro i vei i 1.22-fart. Hoppa var strålende opplagt og var aldri truet. 9-oddseren vant på råsterke 1.25,9a/1609 meter.

V5-utbetalingen stoppet på 852 kroner i en favorittpreget omgang.