En Lord til lunsj?

Skrevet av Daniel Kulblik,  27.07.2010
Artikkelbilde
Arild Eggen har en fin mulighet i lunsjen. (Foto: hesteguiden.com)

Arild Eggen fikk en stallseier med T.L.E.'s Nice Dream på Sørlandet lørdag. I dag jakter han seier på hjemmebane. Nå med Lord Klenod.

Lord Klenod kom sent i gang og debuterte først som 6-åring. Det ble kun sju starter det året før det ble ny løpspause på nærmere tre år. Nå står 9-åringen i trening hos Arild Eggen. Etter noen skuffende løp innledningsvis i år, begynner har å vise muskler nå. Sist tapte han kun for Go Ahead og noterte sterke 1.16,2a/1640 meter. Nevnte Go Ahead var forhåndsfavoritt også i dag, men er nå strøket. Det samme er Magnus Jakobssons Vacation G.T. Det gjør dagens oppgave langt enklere for Go Hammering-sønnen.

Kusken ser optimistisk på oppgaven.
- Hesten er bra, og det at to av de antatt hardeste konkurrentene er strøket, gjør at jeg ser veldig lyst på det, sier Arild Eggen.

Lord Klenod leverte en flott innsats på Momarken tirsdag.
- Da kom han riktignok fint gjennom fra start og fikk en bra posisjon, men uansett gjorde han en god figur. Nå står han mye bedre til spormessig, men kan dessvere ikke utnytte det. Jeg må nemlig kjøre ham litt på sikkerhet fra start, og det er ikke sikkert at vi havner så fint til som sist. Men bare han kommer greit til og ikke roter seg bort, skal det som sagt være en veldig god sjanse, sier trener og kusk Arild Eggen.