Dag-Sveinung i TGN-serien

Skrevet av Daniel Kulblik,  21.07.2010
Artikkelbilde
Dag-Sveinung Dalen klatret til topps i TGN-serien på Bjerke. (Foto: hesteguiden.com)

Dag-Sveinung Dalen vant igjen på onsdag og klatret med det helt til topps i TGN-serien på Bjerke. Foran den siste kvalifiseringen i august er det Dalen og Martha Lindstad som sitter på finalebillettene.

Samtlige totalisatorbaner i landet har kjørt eller skal kjøre en kvalifisering til TGN-serien. Vinneren  eller den best plasserte som er født etter 1989 er direkte kvalifisert til finalen. Til nå har følgende sikret seg billett:

Morten A. Pedersen (Bergen)

På Bjerke kjøres det en egen serie som består av åtte løp. De to best plasserte her får kjøre finalen under Klasseløpshelgen 17. - 19. september. Første avdeling kjøres under lunsjen fredag, mens del to og premieutdeling skjer lørdag.

De tre best plasserte, etter to finaleløp, får en studietur til Frankrike i regi av TGN. Vinneren blir også belønnet med et gavekort på Hestesportens porselen til kr. 1000. Samtlige finaledeltagere er sikret et tolv måneders abonnement på Trav og Galopp-Nytts E-blad.

Dalen til topps
Onsdag kjørte vi den sjuende avdelingen på Bjerke og Dag-Sveinung Dalen tok sin andre strake og klatret med det helt til topps. Finalebillett har også Martha Lindstad foran den siste kvalifiseringen som kjøres onsdag 11. august. Flere snuser på en billett med en god innsats her. Det er bare å starte jobben med å få seg en god hest.