Åtte TGN-finalister på plass

Skrevet av Daniel Kulblik,  16.07.2010
Artikkelbilde
Martha Lindstad leder fortsatt TGN-serien på Bjerke. (Foto: hesteguiden.com)

Mandag kjører Bjerke den sjuende og nest siste kvalifiseringen i årets TGN-serie. Finalen kjøres under Klasseløpshelgen i september. De to fremste er garantert finalebillett.

Martha Lindstad og Herman Tvedt har grep om billettene, men mye kan skje under de to siste kvalifiseringene. Allerede mandag er det duket for den sjuende og nest siste avdelingen. Tvedt har ingen mulighet til å sikre seg flere poeng, men Martha Lindstad kan øke forspranget om hun får fart på Jack Smash. Listen på Bjerke finner du her.

I tillegg til de to fra Bjerke skal samtlige baner i landet kjøre en kvalifisering. Noen er allerede klare, mens andre baner mangler sin representant. Under ser du hvem som allerede kan se fram til en storløpshelg på Bjerke.

Kristine Kvasnes (Drammen)
Mina Haug (Klosterskogen)
Ole Johan Østre (Biri)
Maja Kanstad (Harstad)
Marius Høitomt (Jarlsberg)
Hans W. Storås (Momarken)
Lars Kristian Løkken (Sørlandet)
Morten A. Pedersen (Bergen)

De tre best plasserte etter de to finaleløp, får en studietur til Frankrike i regi av TGN. Vinneren blir også belønnet med et gavekort på Hestesportens porselen til kr. 1000. Samtlige finaledeltagere er sikret et tolv måneders abonnement på Trav og Galopp-Nytts E-blad.